Madero Lady maderoterapija, masaža i depilacija za dame

Madero Lady maderoterapija, masaža i depilacija za dame - Trgovačka 9A, Žarkovo, Čukarica

Madero Lady je ogranak firme Pronađite na Čukarici doo Beograd. Maderoterapija za dame je najmlađa grana u okviru naših usluga koja je pokrenuta u junu 2020. godine. Madero Lady se nalazi u Žarkovu, na Čukarici na adresi Trgovačka 9a, Žarkovo (tržni centar u Žarkovu na stanici  ka gradu na prvom spratu). Salon za masažu za dame Madero Lady pruža sledeće usluge: maderoterapija tj. masaža oklagijama, relaks masaža, reiki masaža, klasična higijenska masaža leđa, masaža stopala, masaža celih nogu i terapeutska masaža leđa i depilacija. U salonu za masažu Madero Lady  maderoterapija ( t.j  svaka od navedenih masaža ) je namenjena isključivo za dame. Ukoliko vam je potrebna neka od navedenih masaža, ili vam smeta celulit i  želite da se rešite celulita i potrebna Vam je maderoterapija na Čukarici (u Žarkovou)  pozovite nas i zakažite svoj termin. Maderoterapija, masaža i depilacija u salonu Madero Lady se radi isključivo na zakazivanje, iz razloga što kao ogranak firme Pronađite na Čukarici doo Beograd ne boravimo konstantno u izdvojenm ogranku na adresi Trgovačka 9A u Žarkovu, već samo po potrebi kada se zakaže termin od ponedeljka do petka u periodu 10-20h.
 

Zakažite tretman u salonu za masažu Madero Lady

RAD SA STRANKAMA JE ISKLJUČIVO NA ZAKAZIVANJE NA BROJ TELEFONA 060 44 55 298  I TO SVAKI DAN U PERIODU OD 10-22 ČASOVA.

Pratite nas na društvenim mrežama

Madero Lady @maderonacukarici

Madero Lady lokacija

Trgovačka 9A I sprat, Žarkovo, Čukarica.
DOLAZAK GRADSKIM I PRIGRADSKI PREVOZOM
Do nas možete doći autobusima  37, 50, 51, 52, 56, 89, 531, 532, 533, 560, 561, 581, 591, 592, 860 (tzv. stanice Žarkovo centar i Žarkovo spomenik).
DOLAZAK  VOZILOM
Ukoliko do nas dolazite automobilom, cela Trgovačka ulica u Žarkovu je sa obe strane kolovaza obeležena za parkiranje (i besplatna za parkiranje). Takođe možete iskoristiti i natkriveni parking u mega marketu Super Vero Žarkovo.

 

Šta je maderoterapija?

Maderoterapija ili terapija za uklanjanje celulita drvetom, je dubinska masaža tkiva koja koristi namenski napravljene drvene alatke u narodu poznatije kao "oklagije". Iz tog razloga maderoterapija se još i naziva masaža oklagijama.
Maderoterapija je masaža odnosno tehnika masaže koja stiže iz Kolumbije. Karakteristična je po tome što je masaža oklagijama apsolutno prirodna i ne postoje alergijske reakcije na koži jer se masaža oklagijama radi sa prirodnim materijalima. Sam naziv potiče od španske reči “madera” koja znači “drvo” i nastavka “terapija” koji ima značenje lečenje.
 
Maderoterapija - masaža oklagijama je vrhunska alternativa anti celulit masaži, jer izvanredno poboljšava proporcije tela i izgled kože na tretiranim predelima.

 

Madero Lady lokal (1).jpg Madero Lady lokal (2).jpg Madero Lady lokal (3).jpg Madero Lady lokal (4).jpg Madero Lady lokal (5).jpg Madero Lady lokal (6).jpg Madero Lady lokal (7).jpg Madero Lady lokal (8).jpg Madero Lady sertifikati (1).jpg Madero Lady sertifikati (2).jpg Madero Lady sertifikati (3).jpg Madero Lady sertifikati (4).jpg Madero Lady sertifikati (5).jpg Madero Lady sertifikati (6).jpg Madero Lady sertifikati (7).jpg

 

 

 
 

NAJNOVIJI BROJ ČASOPISA

VEČE PRIVREDNIKA #NACUKARICI

SA OPŠTINOM NA TI #NACUKARICI

NAŠI PRIJATELJI

IZMEĐU DVA BROJA #NACUKARICI

VAŽNI TELEFONI #NACUKARICI