BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Madero Lady maderoterapija i masaža za dame

Trgovačka 9A, Žarkovo, Čukarica

O NAMA

Madero Lady je ogranak firme Pronađite na Čukarici doo Beograd. Maderoterapija za dame je najmlađa grana u okviru naših usluga koja je pokrenuta u junu 2020. godine. Madero Lady se nalazi u Žarkovu, na Čukarici na adresi Trgovačka 9a, Žarkovo (tržni centar u Žarkovu na stanici  ka gradu na prvom spratu). Salon za masažu za dame Madero Lady pruža sledeće usluge: maderoterapija tj. masaža oklagijama, relaks masaža, reiki masaža, klasična higijenska masaža leđa, masaža stopala, masaža celih nogu i terapeutska masaža leđa. U salonu za masažu Madero Lady  maderoterapija ( t.j  svaka od navedenih masaža ) je namenjena isključivo za dame. Ukoliko vam je potrebna neka od navedenih masaža, ili vam smeta celulit i  želite da se rešite celulita i potrebna Vam je maderoterapija na Čukarici (u Žarkovou)  pozovite nas i zakažite svoj termin. Maderoterapija i masaža u salonu Madero Lady se radi isključivo na zakazivanje, iz razloga što kao ogranak firme Pronađite na Čukarici doo Beograd ne boravimo konstantno u izdvojenm ogranku na adresi Trgovačka 9A u Žarkovu, već samo po potrebi kada se zakaže termin od ponedeljka do petka u periodu 10-20h.

ZAKAZITE TRETMAN

060 44 55 298

PRATITE NAS 

Madero Lady @maderonacukarici

LOKACIJA

Trgovačka 9A I sprat, Žarkovo, Čukarica.
DOLAZAK GRADSKIM I PRIGRADSKI PREVOZOM
Do nas možete doći autobusima  37, 50, 51, 52, 56, 89, 531, 532, 533, 560, 561, 581, 591, 592, 860 (tzv. stanice Žarkovo centar i Žarkovo spomenik).
DOLAZAK  VOZILOM
Ukoliko do nas dolazite automobilom, cela Trgovačka ulica u Žarkovu je sa obe strane kolovaza obeležena za parkiranje (i besplatna za parkiranje). Takođe možete iskoristiti i natkriveni parking u mega marketu Super Vero Žarkovo.

STA JE MADEROTERAPIJA ?

Maderoterapija ili terapija za uklanjanje celulita drvetom, je dubinska masaža tkiva koja koristi namenski napravljene drvene alatke u narodu poznatije kao "oklagije". Iz tog razloga maderoterapija se još i naziva masaža oklagijama.
Maderoterapija je masaža odnosno tehnika masaže koja stiže iz Kolumbije. Karakteristična je po tome što je masaža oklagijama apsolutno prirodna i ne postoje alergijske reakcije na koži jer se masaža oklagijama radi sa prirodnim materijalima. Sam naziv potiče od španske reči “madera” koja znači “drvo” i nastavka “terapija” koji ima značenje lečenje.
Maderoterapija - masaža oklagijama je vrhunska alternativa anti celulit masaži, jer izvanredno poboljšava proporcije tela i izgled kože na tretiranim predelima.

Madero Lady lokal (1).jpg Madero Lady lokal (2).jpg Madero Lady lokal (3).jpg Madero Lady lokal (4).jpg Madero Lady lokal (5).jpg Madero Lady lokal (6).jpg Madero Lady lokal (7).jpg Madero Lady lokal (8).jpg Madero Lady sertifikati (1).jpg Madero Lady sertifikati (2).jpg Madero Lady sertifikati (3).jpg Madero Lady sertifikati (4).jpg Madero Lady sertifikati (5).jpg Madero Lady sertifikati (6).jpg Madero Lady sertifikati (7).jpg

 

Aktuelno izdanje

Važni telefoni #NaCukarici

Politički marketing

Oglasite se #NaCukarici

Naši prijatelji