BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

TV MAGAZIN PRONAĐITE NA ČUKARICI

VEČE PRIVREDNIKA #NACUKARICI 2022

VEČE PRIVREDNIKA #NaCukarici 2018

VIDEO KANAL #NACUKARICI

Pored video priloga sa korporativne manifestacije VEČE PRIVREDNIKA #NACUKARICI  i emisija "TV Magazin Pronađite na Čukarici" koje se nalaze na oficijalnom sajtu , na našem youtube kanalu možete pronaći i pogledati  izdvojene priloge o svakom klijentu ponaosob, pilot emisiju, džinglove, špice, reklame...

O TV MAGAZINU

"TV Magazin Pronađite na Čukarici" je tridesetominutna emisija sa  kratkotrajnim prilozima o privrednicima sa Čukarice. Pored samih priloga o privrednicima sa Čukarice, TV magazin  takođe sadrži  i jedan duži prilog o odabranom privredniku, kompaniji ili uspešnoj osobi u vidu kombinacije reportaže i intervjua. Svaka emisija sadrži i dva reklamna bloka.

 

ZAŠTO PORTAL I VIDEO KANAL?

Zašto plaćati preskupo emitovanje priloga, gostovanje ili reklame na nekoj od televizija kada možete, da budite dostupni on-line 24h, 365 dana u godini sa bilo kog mesta na planeti. Ne treba Vam premijera, niti repriza, dovoljno je samo da podelite link sa našeg sajta, našu web adresu www.NaCukarici.com ili link od našeg youtube kanala. Takođe ne morate razmišljati da li će na nekoj drugoj televiziji biti važna sportska emisija ili događaj, muzička manifestacija, politička emisija, film, serija, kviz... baš u vreme emitovanja Vašeg preskupo plaćenog priloga, gostovanja ili reklame na televiziji koju ste odabrali.