ČASOPIS "PRONAĐITE NA ČUKARICI"

Časopis t.j magazin "Pronađite na Čukarici" je periodično izdanje koje se štampa pet ili šest puta godišnje u zavisnosti od potreba klijenata i tržišta i koje se BESPLATNO DISTRIBUIRA ČITAOCIMA na više lokacija na Čukarici (među kojima je i GO Čukarica, a možete ga pronaći i kod svakog  privrednika koji se reklamira u časopisu).

Od prvog dana je prepoznatljiv po tome što je besplatan za čitaoce, a vrhunskog kvaliteta. Časopis je A4 formata sa svim kolornim stranama i odštampan je na najkvalitetnijem papiru sa plastificiranim koricama. Ono što ga svrstava u časopis ili magazin, a ne u novine, je sam koncept izdanja. Časopis "Pronađite na Čukarici" nema formu klasične novine koja sadrži članke iz oblasti  politike (osim u slučaju izbora,gde kroz "politički marketing" svi učesnici izbora dobijaju jednake uslove), sveta  estrade, crne hronike... već se sastoji uglavnom od prezentacije PRIVREDNIKA koji posluju NA ČUKARICI i tematskih rubrika kao što su: KULTURA, SPORT, OBRAZOVANJE, LJUDSKA I MANJINSKA PRAVA, AUTOMOBILIZAM, ZNANJE I NAUKA, ZDRAVLJE, LEPTOTA, TREĆE DOBA, SPORT, MLADI, HUMANOST, PUTOVANJA,  DRUŠTVENE MREŽE.. U svakom  broju časopisa u saradnji sa GO ČUKARICA izveštavamo čitaoce o radovima, dešavanjima, akcijama i drugim servisnim informacijama na teritoriji GO ČUKARICA između dva izdanja. Putem INTERVJUA predstavljamo USPEŠNE LIČNOSTI I PREDUZEĆA SA ČUKARICE, a česta strana časopisa su i POPUST KUPONI koji čitaocima obezbeđuju mnogobrojne popuste na usluge ili proizvode kod naših klijenata.

Pored štampanog izdanja u svakom momentu možete prelistati on-line elektronsko izdanje aktuelnog broja časopisa, na na portalu i to na dva načina, na naslovnoj strani  portala www.NaCukarici.rs ili direktno putem internet adrese www.NaCukarici.info. Prosečna godišnja  posećenost stranice  časopisa na ova dva načina iznosi u proseku više od 160.000 unikatnih posetilaca godišnje. Takođe to možete učiniti i putem naše android aplikacije "Na Čukarici"  kao i na društvenim mrežama facebok i instagram.

Naši ciljevi su da čitaocima omogućimo da besplatno na jednom mestu pronađu što više usluga ili delatnosti na Čukarici koje su im je potrebne u svakodnevnom životu (uz edukciju i informisanje i kroz ostale članke u časopisu) i da istovremeno privrednicima sa Čukarice omogućimo da prezentacijom usluge ili proizvoda poboljšaju poslovanje "u svom kraju"  t.j. na Čukarici po povoljnim cenama i uslovima (časopis "Pronađite na Čukarici"  pruža mogućnost reklamiranja i privrednicima koji nisu sa Čukarice, a koji žele  da budu viđeni na Čukarici u cilju poboljšanja svog poslovanja).

Veliki deo naših aktivnsti posvećen je organizaciji promocija, korporativne proslave, uz konstantno reklamiranje na radio stanicama kao i u drugim medijima,na društvenim mrežama i portalima, kako bi ostvarili našu misiju DA POSTANEMO BREND ZAJEDNO SA NAŠIM KLIJENTIMA

SVI KLIJENTI  KOJI SE REKLAMIRAJU U NAŠEM ČASOPISU, DOBIJAJU DO IZLASKA SLEDEĆEG BROJA BESPLATNU REKLAMU NA PORTALU U VIDU REKLAME KOJA IZGLEDA KAO PRIPREMA U NOVINAMA, KAO I JEDNO OBJAVLJIVANJE NA NAŠIM ZVANIČNIM INSTAGRAM I FACEBOOK PROFILIMA.

Ukoliko zainteresovani čitalac iz zdravstvenih razloga nije u mogućnosti da preuzme časopis na nekoj od aktuelnih lokacija podele, može nas kontaktirati na telefon 063/646-161 radnim danom  od 10 do 17h kako bi mu besplatno dostavili aktuelno izdanje časopisa na  željenu adresu na teritoriji opštine Čukarica.

Ukoliko ste pak privrednik zainteresovan da kroz reklamiranje u časopisu poboljšate svoje poslovanje na Čukarici pogledajte CENOVNIK i kontaktirajte nas kako bi Vam uživo detaljno prezentovali naš proizvod.

NAJNOVIJI BROJ ČASOPISA

PODELA ČASOPISA

Žarkovo

Menjačnica Cikota, Trgovačka 30B
Menjačnica Joksa 2, Vodovodska 4
Menjačnica Joksa +, Vodovodska 81

Bele vode

Žuta Trafika, Ugao Crveno Barjače-Belo Vrelo
Crvena Trafika, Belo Vrelo (kod Parka)

Banovo brdo

GO Čukarica, Šumadijski Trg 2

Železnik

Menjačnica King 013, Avalska 1A

Sremčica

Menjačnica King 013, Pijaca Gorica