Sa Opštinom na ti #NaCukarici

"SA OPŠTINOM NA TI" je jedinstvena kampanja pokrenuta 28. juna 2023. godine, koju sprovodimo (časopis i portal "PRONAĐITE NA ČUKARICI") u saradnji sa Gradskom opštinom Čukarica.
Ova kampanja ima za cilj da još više povežemo našu zajednicu privrednika, podržimo naše privrednike i stvorimo bolje uslove za poslovanje na našoj opštini Čukarici.

ŠTA JE "SA OPŠTINOM NA TI"?

"SA OPŠTINOM NA TI" je naša inicijativa koja promoviše dijalog, saradnju i razmenu ideja između privrednika sa Čukarice i predstavnika Gradske opštine Čukarica. Verujemo da otvoren razgovor i bliska saradnja mogu doneti konkretne pozitivne promene našoj lokalnoj zajednici.

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI?

Lični susreti -  U okviru kampanje bi smo zajedno sa predstavnicima Gradske opštine Čukarica posetili vaše poslovne prostorije ili bi ste pak vi biti ugošćeni u prostorijama Gradske opštine Čukarica. Ovo je izuzetna prilika da se svi upoznamo licem u lice, razmenimo kontakte, iskustva i razgovaramo o izazovima sa kojima se suočavamo u svakodnevnom poslovanju.
Deljenje ideja - Ovo je šansa da privrednici podele svoje ideje, sugestije i probleme sa predstavnicima Gradske opštine Čukarica . Mišljenje  privrednika je važno, a u sinergiji sa  predstavnicima Gradske opštine Čukarica je moguće pronaći rešenja koja će unaprediti poslovanje i život na Čukarici..
Saradnja za bolju budućnost - predstavnici Gradske opštine Čukarica će pažljivo saslušati sve što privrednici imaju da kažu.  Ako postoji mogućnost da se putem saradnje i podrške unapredi poslovanje ili stvore bolji uslovi za život, Opština će biti tu da podrži takve inicijative.

ZAJEDNO GRADIMO JAČU ČUKARICU

Ova kampanja je prilika da zajedno stvorimo bolju budućnost za našu opštinu. Kroz otvoren dijalog, razmenu ideja i saradnju, možemo unaprediti poslovni ambijent, podstaći ekonomski rast i stvoriti prijatnije okruženje za sve nas.
Pozivamo Vas da nam se pridružite u kampanji "SA OPŠTINOM NA TI" i budite i vi deo promena koje želimo da ostvarimo.  Kao što smo već spomenuli Vaše mišljenje je bitno i zajedno možemo graditi prosperitetnu i zajedničku budućnost Čukarice. Zajedno smo jači, zajedno gradimo bolje i jače poslovanje a sa tim i  bolje sutra!
 
OBILAZAK PRIVREDNIKA

Tokom dosadašnjeg obilaska privrednika sa predstavnicima Gradske opštine Čukarica posetili smo niz preduzetničkih radnji, malih i mikro preduzeća koja igraju ključnu ulogu u privredi ovog dela grada i koji uprkos svojoj skromnoj veličini imaju značajan uticaj na lokalnu ekonomiju, jer zapošljavaju veliki broj ljudi, a ističu se svojom posvećenošću kvalitetu proizvoda i usluga koje nude.  Oni su nas (kao i uvek) domaćinski dočekali izrazivši svoju zahvalnost za podršku koju dobijaju od lokalnih vlasti, a potom su predstavili sebe i svoje preduzeće i izneli svoje probleme, mišljenja i predloge kako da se unapredi poslovamje i život na Čukarici. Nakon uzajamno razmenjenih kontakata,  od strane predstavnika GO Čukarica je obećano da će se proveriti šta je moguće preduzeti u okviru nadležnosti opštine i da će svakog ponaosob obavestiti.

Dosada smo obišli  Agenciju Prosperios, KAN obezbeđenje, Tara Partner DOOMotrio servis Krstevski, Auto servis Čupa Ford, Land Rover Service Bugi, Europrofil, BCS Professional, Ketering Juca Debeljuca, M-Automobili, Fondacija Srpska Solidarnost , Auto škola Expert , Madero Lady. To su privrednici raličitih strutura i pretežnih delatnosti  koji ukupno zapošljavaju preko 200 ljudi.

Pored obilaska privrednika  u okviru našeg projekta "SA OPŠTINOM NA TI" privrednici su takođe bili ugošćeni u prostorijama  Gradske opštine Čukarica. Pored ostalog, tom prilikom je i prezentovana privredna zona "Makiško polje" zainteresovanim privrednicima .

REZIME

U celini, saradnja privrednika sa predstavnicima Gradske opštine Čukarica predstavlja važan korak ka jačanju veza između lokalnih vlasti i privredne zajednice. Ova inicijativa naglašava važnost saradnje i zajedničkog rada u cilju podrške ekonomskom rastu i razvoju ovog dela grada.

Nastaviće se....

a privrednici na cukarici (0).jpg a privrednici na cukarici (1).jpg a privrednici na cukarici (2).jpg a privrednici na cukarici (3).jpg a privrednici na cukarici (4).jpg a privrednici na cukarici (5).jpg a privrednici na cukarici (6).jpg a privrednici na cukarici (8).jpg a privrednici na cukarici (9).jpg b privrednici na cukarici (1).jpg b privrednici na cukarici (2).jpg b privrednici na cukarici (3).jpg b privrednici na cukarici (4).jpg b privrednici na cukarici (5).jpg b privrednici na cukarici (6).jpg b privrednici na cukarici (7).jpg b privrednici na cukarici (8).jpg b privrednici na cukarici (9).jpg c privrednici na cukarici (1).jpg c privrednici na cukarici (2).jpg c privrednici na cukarici (3).jpg c privrednici na cukarici (4).jpg c privrednici na cukarici (5).jpg c privrednici na cukarici (6).jpg c privrednici na cukarici (7).jpg c privrednici na cukarici (8).jpg c privrednici na cukarici (9).jpg d privrednici na cukarici (1).jpg d privrednici na cukarici (2).jpg d privrednici na cukarici (3).jpg d privrednici na cukarici (4).jpg d privrednici na cukarici (5).jpg d privrednici na cukarici (6).jpg e privrednici na cukarici (1).jpg e privrednici na cukarici (2).jpg e privrednici na cukarici (3).jpg e privrednici na cukarici (4).jpg e privrednici na cukarici (5).jpg e privrednici na cukarici (6).jpg e privrednici na cukarici (7).jpg

VEČE PRIVREDNIKA #NACUKARICI 2023

VEČE PRIVREDNIKA #NACUKARICI 2022

VEČE PRIVREDNIKA #NACUKARICI 2018

VEČE PRIVREDNIKA #NACUKARICI 2017

VEČE PRIVREDNIKA #NACUKARICI 2016