Privrednici na Čukarici

KAMPANJA "SA OPŠTINOM NA TI" - JAČAMO ČUKARICU ZAJEDNO!

Imamo ogromno zadovoljstvo da vas obavestimo da je 28. juna 2023. pokrenuta jedinstvena kampanja pod nazivom "SA OPŠTINOM NA TI", koju zajednički sprovode časopis i portal "PRONAĐITE NA ČUKARICI" i Gradska opština Čukarica.
Ova kampanja ima za cilj da još više povežemo našu zajednicu, podržimo naše privrednike i stvorimo bolje uslove za život i rad na našoj voljenoj Čukarici.

ŠTA JE "SA OPŠTINOM NA TI"?

"SA OPŠTINOM NA TI" je inicijativa koja promoviše dijalog, saradnju i razmenu ideja između privrednika i Gradske opštine Čukarica. Verujemo da otvoren razgovor i bliska saradnja mogu doneti konkretne pozitivne promene našoj lokalnoj zajednici.

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI?

Lični susreti - Predstavnici Gradske opštine Čukarica koje u kampanji predvodi pomoćnik predsednika opštine Aritonović Nikola će posetiti vaše poslovne prostorije. To će biti prilika da se upoznamo licem u lice, razmenimo iskustva i razgovaramo o izazovima s kojima se suočavate.
Deljenje ideja - Ovo je vaša šansa da podelite svoje ideje, sugestije i probleme. Vaše mišljenje je važno, i zajedno možemo pronaći rešenja koja će unaprediti poslovanje i život na Čukarici.
Saradnja za bolju budućnost - Gradska opština Čukarica će pažljivo saslušati sve što imate da kažete. Ako postoji mogućnost da se putem saradnje i podrške unapredi poslovanje ili stvore bolji uslovi za život, mi ćemo biti tu da podržimo takve inicijative.

ZAJEDNO GRADIMO JAČU ČUKARICU

Ova kampanja je prilika da zajedno stvorimo bolju budućnost za našu opštinu. Kroz otvoren dijalog, razmenu ideja i saradnju, možemo unaprediti poslovni ambijent, podstaći ekonomski rast i stvoriti prijatnije okruženje za sve nas.
Pridružite nam se u kampanji "SA OPŠTINOM NA TI" i budite deo promena koje želimo da ostvarimo.  Kao što smo već spomenuli Vaše mišljenje je bitno i zajedno možemo graditi prosperitetnu i zajedničku budućnost Čukarice. Zajedno smo jači, zajedno gradimo bolje i jače poslovanje a sa tim i  bolje sutra!

OBILAZAK PRIVREDNIKA

Dosada smo obišli  Agenciju Prosperios, KAN obezbeđenje, Tara Partner DOOMotrio servis Krstevski, Auto servis Čupa Ford, Land Rover Service Bugi, Europrofil i BCS Professional, Ketering Juca Debeljuca, M-Automobili, Fondacija Srpska Solidarnost , Auto škola Expert , Madero Lady.

To su privrednici raličitih strutura i pretežnih delatnosti  koji ukupno zapošljavaju preko 200 ljudi.
Oni su nas (kao i uvek) domaćinski dočekali, a potom potom predstavili sebe i svoje preduzeće gospodinu Aritonović Nikoli, pomoćniku predsednika Gradske opštine Čukarica i izneli svoje probleme, mišljenja i predloge kako da se unapredi poslovamje i život na Čukarici. Nakon uzajamno razmenjenih kontakata, pomoćnik predsednika Gradske opštine Čukarica Aritonović Nikola je obećao da će proveriti šta je moguće preduzeti u okviru nadležnosti opštine  i da će svakog ponaosob obavestiti.

Pored obilaska privrednika  u okviru našeg projekta "SA OPŠTINOM NA TI" bili smo i ugošteni u prostorijama GO Čukarica od strane pomoćnika predsednika opštine Aritonović Nikole. Zainteresovanim privrednicima je prezentovana privredna zona "Makiško polje".

Nastaviće se....

a privrednici na cukarici (0).jpg a privrednici na cukarici (1).jpg a privrednici na cukarici (2).jpg a privrednici na cukarici (3).jpg a privrednici na cukarici (4).jpg a privrednici na cukarici (5).jpg a privrednici na cukarici (6).jpg a privrednici na cukarici (8).jpg a privrednici na cukarici (9).jpg b privrednici na cukarici (1).jpg b privrednici na cukarici (2).jpg b privrednici na cukarici (3).jpg b privrednici na cukarici (4).jpg b privrednici na cukarici (5).jpg b privrednici na cukarici (6).jpg b privrednici na cukarici (7).jpg b privrednici na cukarici (8).jpg b privrednici na cukarici (9).jpg c privrednici na cukarici (1).jpg c privrednici na cukarici (2).jpg c privrednici na cukarici (3).jpg c privrednici na cukarici (4).jpg c privrednici na cukarici (5).jpg c privrednici na cukarici (6).jpg c privrednici na cukarici (7).jpg c privrednici na cukarici (8).jpg c privrednici na cukarici (9).jpg d privrednici na cukarici (1).jpg d privrednici na cukarici (2).jpg d privrednici na cukarici (3).jpg d privrednici na cukarici (4).jpg d privrednici na cukarici (5).jpg d privrednici na cukarici (6).jpg e privrednici na cukarici (1).jpg e privrednici na cukarici (2).jpg e privrednici na cukarici (3).jpg e privrednici na cukarici (4).jpg e privrednici na cukarici (5).jpg e privrednici na cukarici (6).jpg e privrednici na cukarici (7).jpg