SPORAZUM SA G.O ČUKARICA O SARADNJI U UNAPREĐENJU PRIVATNOG POSLOVANJA NA ČUKARICI

Kao što je poznato osnovni cilj projekta  PRONAĐITE NA ČUKARICI (veb portal i magazin) je da svima koji žive ili posluju na teritoriji Čukarice olakšamo život i poslovanje na istoj i to tako što će na sajtu ili u štampanom izdanju pronaći delatnosti, usluge, institucije ili informacije na Čukarici koje ih interesuju bez lutanja i gubljenja dragocenog vremena.
 Ujedno želimo da pravnim licima koja posluju na Čukarici omogućimo da prezentacijom sebe, svoje delatnosti ili svoje usluge na veb portalu ili u štampanom izdanju poboljšaju svoje poslovanje na matičnoj opštini i time povećaju obim posla na Čukarici, t.j broj klijenata na Čukarici, a samim tim i dobit. Dakle, prezentacijom sebe u  "Pronađite na Čukarici" povećaće obim poslovanja "u svom kraju" t.j na Čukarici. Na taj način će da uštede i vreme i novac za potragom za novim  klijentima, a klijenti sa Čukarice će pronalaziti baš njih. Sa poslovanjem "u svom kraju"  će se takođe smanjiti troškovi u vidu uštede vremena i goriva za odlazak kod potencijalnih klijenata koji su na sasvim drugom delu grada ili države. Ovakav koncept projekta naišao je i na podršku u G.O. Čukarica t.j od strane čelnika opštine, koji su prepoznali ideju čije je vreme došlo:
Samo sa jakim privatnim poslovanjem i sa zadovoljnim korisnicima usluga t.j stanovništvom, dobijamo i na jačini i poziciji G.O. Čukarica u svim sferama.
U narednom periodu radićemo zajedničkim snagama na jačanju ove ideje i razvoju projekta unapređenja privatnog poslovanja na teritoriji G.O. Čukarica, o čemu ćemo Vas redovno obaveštavati putem našeg portala, magazina i društvenih mreža.