BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

POLITIČKI MARKETING - IZBORI U SRBIJI 2022.

Obzirom da je 2022. godina u kojoj su  izbori u Srbiji, u prilici smo da u okviru našeg projekta "Pronađite na Čukarici" ponudimo prezentaciju političkih stranaka i političkih opcija u našem časopisu.

U okviru reklame neće biti dozvoljeno vređanje i omalovažavanje drugih lica i stranaka  (ili spominjanje istih u bilo kom kontekstu ), već isključivo promovisanje svoje političke stranke (koalicije), političke ideje, programa stranke (koalicije) i sl.

Ukoliko političke stranke pokažu interesovanje za saradnju kroz POLITIČKI MARKETING časopis će se izdavati svakog meseca u periodu od decembra 2021. do aprila 2022. godine (obzirom da je časopis "Pronađite na Čukarici" dvomesečno izdanje  i da su redovna izdanja decembar  2021., februar i april 2022. ubacili bi smo i vanredna izdanja januar i mart 2022. godine).

Stranice namenjene za "politički marketing" će se nalaziti u okviru naglašenog odeljka i počinju nakon uvodne strane "Izbori (se) #NaCukarici" koja se nalazi odmah posle duplerice t.j. sredine časopisa i to redosledom kako je ko uplatio reklamu.

Svi koji se odluče na saradnju kroz POLITIČKI MARKETING dobijaju i baner na naslovnoj strani našeg portala www.NaCukarici.rs (u trajanju koliko i reklama na koju su se pretplatili), kao i po dve objave mesečno na našem zvaničnom instagram i facebook profilu.

Opšti uslovi , cene i drugi detalji za reklamiranje su posebno naglašeni u odeljku POLITIČKI MARKETING na našem zvaničnom sajtu www.NaCukarici.rs na stranici CENOVNIK MARKETING

Najpopularnija vest

Proslava trećeg rođendana projekta “Pronađite na Čukarici” održana je u restoranu Bellwood  u “Pionirskom gradu 31. avgusta 2018.godine. Proslavi je prisustvovao veliki broj privrednika većinom sa Čukarice, ali i iz drugih delova Beograda  i regiona...

Opširnije...