BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

CENE NAVEDENE U EVRIMA PLAĆAJU SE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE. U SVE NAVEDENE CENE NIJE URAČUNAT PDV 20%. CENOVNIK VAŽI OD 01.04.2022. GODINE.

CENOVNIK REKLAMIRANJA U ČASOPISU

Navedene cene su za jedno izdanje časopisa

KORICE ČASOPISA (Isključivo cela strana)

 • NASLOVNA STRANA (K1) - 500 evra
 • PRVA STRANA (K2) - 380 evra
 • PRETPOSLEDNJA (K3) - 260 evra
 • POSLEDNJA STRANA (K4) - 380 evra

UNUTRAŠNJE STRANE

 • PRVA UNUTRAŠNJA STRANA POSLE KORICA (Isključivo cela strana)  - 380 evra
 • DUPLERICA - 380 EVRA
 • SPONZOR RUBRIKE - 350 EVRA
 • CELA STRANA ČASOPISA (osim korica i prve strane posle korica)  - 200 evra
 • POLA STRANE (osim korica, prve strane posle korica i  duplerice) - 120 evra

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE

 • Pretplata na DVA izdanja časopisa - 15% POPUST
 • Pretplata  na TRI izdanja - ČETVRTO GRATIS (reklama je u istoj veličini i na istoj poziciji kao što je u okviru pretplate) + BESPLATNA PREZENTACIJA  NA PORTALU koja sadrži opis preduzeća, galeriju do 12 slika, mapu, kontakt podatke i linkove ka sajtu i društvenim mrežama.
 • Pretplata  na ŠEST izdanja - 20% POPUSTA + GRATIS reklama u sedmom izdanju (u istoj veličini kao što je reklama u okviru pretplate) + BESPLATNA PREZENTACIJA  NA PORTALU  koja sadrži opis preduzeća, galeriju do 12 slika, mapu, kontakt podatke i linkove ka sajtu i društvenim mrežama.

SVI KLIJENTI  koji se reklamiraju u časopisu dobijaju do izlaska sledećeg broja BESPLATNO: reklamu na portalu koja je identična onoj u novinama,  minimum po jednu objavu reklame na našim facebook i instagram stranicama, reklamu i u okviru naše ANDROID APLIKACIJE koja sadrži portal i elektronsko izdanje najnovijeg broja časopisa.
Priprema za štampu za reklamu u časopisu je BESPLATNA*.

*Klijent može dobiti jednu pripremu za štampu besplatno na osnovu smernica koje dostavi u pisanoj formi na e-mail. Ukoliko klijent želi više priprema i da izabere jednu, priprema se naplaćuje 2.400 rsd + PDV  svaki započeti sat rada.

CENOVNIK REKLAMIRANJA NA PORTALU

Baner  na naslovnoj strani portala BUDITE VIĐENI #NACUKARICI (sa mogućnošću "linkovanja" na željenu web adresu):

 • Jedan mesec 90 evra
 • Tri meseca  150 evra
 • Šest meseci 180 evra
 • Godinu dana 200 evra

 

Prezentacija na naslovnoj strani portala (koja obuhvata: opis preduzeća, galeriju do 12 slika, kontakt podatkei linkove ka društvenim mrežama i sajtu preduzeća, mapu lokacije preduzeća):

 

 • Godinu dana 200 evra

PRIJATELJI PROJEKTA

U cilju održanja časopisa na tržištu kao i poboljšanja samog kvaliteta časopisa sa povećanjem tiraža i broja nekomercijalnih strana (što ga čini privlačnijim za čitaoce i efikasnijim za reklamiranje privrednika), pokrenuli smo i vid saradnje nazvan PRIJATELJI PROJEKTA za sve zainteresovane koji žele da nas podrže. Saradnja se pravi na godišnjem nivou i ogleda se u finansiskoj, tehničkoj ili marketinškoj podršci u cilju razvoja projekta “Pronađite na Čukarici”, a za koju za uzvrat (shodno podršci koja je uložena u naš projekat) mi obezbeđujemo poseban marketinški paket u svrhu unapređenja, proširenja i poboljšanja poslovanja našeg PRIJATELJA PROJEKTA. Zbog prethodno navedenih uslova ne postoji fiksna cena marketinških usuga već se formira na upit, na osnovu potrebe PRIJATELJA PROJEKTA.

OPŠTA PRAVILA

 1. Plaćanje se vrši avansno 100% u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
 2. U navedene cene nije uračunat PDV 20%.
 3. Pravo na reklamu imaju isključivo privredni subjekti registrovani u APR koji reklamiraju svoju delatnost ili uslugu.
 4. Ukoliko klijent lično zahteva da ne želi  reklamu nakon uplate avansa, reklama neće biti objavljena i u tom slučaju novac se ne vraća.
 5. Klijent sam snosi odgovornost za sadržaj reklamne poruke.
 6. Klijent je u obavezi da dostavi materijal potreban za izradu reklame (tekstovi, slike, kontakt podaci idr.) u elektronskoj formi na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. u roku od 7 dana od dana uplate avansa , dok se Pronađite na Čukarici doo Beograd obavezuje da izradi prezentaciju u roku od 7 dana od uplate da izradi reklamu.
 7. Pozicija reklame na portalu je podešena da se pomera svaki put kada se učita stranica (tako da će klijent jedanput biti prvi, pa drugi, treći.... poslednji) iz razloga da bi svi imali ravnopravne uslove reklamiranja na stranici, a ne da neko stalno bude na vrhu stranice a neko na dnu stranice.
 8. U kategoriji "prijatelji sajta" su preduzeća i ustanove koja su na neki od nama poznatih načina doprinela razvoju samog projekta i mogu biti i Van teritorije opštine Čukarica
 9. PRONAĐITE NA ČUKARICI DOO BEOGRAD zadržava pravo da naplati nižu cenu od navedene u cenovniku ili da besplatno objavi članak i reklamu u časopisu “Pronađite na Čukarici” kao i baner ili reklamu na portalu www.NaCukarici.rs
 10. Klijentima koji sarađuju sa nama možemo ponuditi i uslugu štampe kod naših višegodišnjih saradnika po njihovim aktuelnim uslovima i cenama, sa napomenom da ukoliko mi radimo pripremu za štampu cena za započeti sat rada iznosi 2.400,00 rsd + PDV. Pripremu za štampu dobijate u vlasništvo u "otključanoj" t.j radnoj verziji kako bi je mogli drugi put prepraviti.