BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

CENE NAVEDENE U EVRIMA PLAĆAJU SE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE. U NAVEDENE CENE NIJE URAČUNAT PDV 20%.

POLITIČKI MARKETING - IZBORI U SRBIJI 2022. NOVO!

 • CELA UNUTRAŠNJA STRANA  ČASOPISA U ODELJKU "IZBORI (SE) #NACUKARICI" - 50.000 rsd
 • PRETPLATA NA TRI STRANE ČASOPISA - ČETVRTA STRANA GRATIS
 • PRETPLATA NA TRI IZDANJA ČASOPISA - ČETVRTO IZDANJE GRATIS

Ukoliko političke stranke pokažu interesovanje za saradnju kroz POLITIČKI MARKETING časopis će se izdavati svakog meseca u periodu od decembra 2021. do aprila 2022. godine (obzirom da je časopis "Pronađite na Čukarici" dvomesečno izdanje  i da su redovna izdanja decembar  2021., februar i april 2022. ubacili bi smo i vanredna izdanja januar i mart 2022. godine).

Opšti uslovi za politički marketing:

 • Plaćanje se vrši avansno 100%. 
 • U navedene cene nije uračunat PDV 20%. 
 • Svako može da se pretplati na maksimalno četiri strane časopisa po jednom izdanju.
 • U okviru reklame dozvoljeno je promovisanje stranke, političke ideje, programa stranke i sl., dok je strogo zabranjeno spominjanje, vređanje i omalovažavanje drugih lica i stranaka, kao i spominjanje  drugih lica i stranaka u bilo kom kontekstu ukoliko nisu članovi stranke ili koalicije koja se promoviše.
 • Stranice namenjene za "politički marketing"  će se nalaziti u okviru naglašenog odeljka i počinju nakon uvodne strane "Izbori(se) #NaCukarici" koja se nalazi posle duplerice t.j. sredine časopisa i to redosledom kako je ko uplatio reklamu.
 • Svi koji se odluče na saradnju kroz POLITIČKI MARKETING dobijaju i baner na naslovnoj strani našeg portala www.NaCukarici.rs (u trajanju koliko i reklama na koju su se pretplatili) u odeljku pod nazivom IZBORI U SRBIJI 2022. Baner može biti linkovan na internet prezentaciju ili ka nekoj željenoj društvenoj mreži ili youtube kanalu,
 • Svi koji se odluče na saradnju kroz POLITIČKI MARKETING dobijaju i po dve objave mesečno na našem zvaničnom instagram i facebook profilu. Obzirom da se dimenzije objave na Instagramu ne uklapaju sa dimenzijom  reklame u časopisu, klijent je  u obavezi da nam dostavi na e-mail sliku za objavu i tekst u elektronskoj form koji je u skladu sa pravilima navedenim  za reklamu u časopisu u okviru odeljka POLITIČKI MARKETING IZBORI U SRBIJI 2022.

CENOVNIK REKLAMIRANJA U ČASOPISU

Navedene cene su za jedno izdanje časopisa

KORICE ČASOPISA (Isključivo cela strana)

 • NASLOVNA STRANA (K1) - 250 evra
 • PRVA STRANA (K2) - 200 evra
 • PRETPOSLEDNJA (K3) - 150 evra
 • POSLEDNJA STRANA (K4) - 180 evra

UNUTRAŠNJE STRANE

 • PRVA UNUTRAŠNJA STRANA POSLE KORICA (Isključivo cela strana)  - 180 evra
 • DUPLERICA - 200 EVRA
 • CELA STRANA ČASOPISA (osim korica i prve strane posle korica)  - 100 evra
 • POLA STRANE (osim korica, prve strane posle korica i  duplerice) - 50 evra

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE

 • Pretplata na DVA izdanja časopisa - 15% POPUST
 • Pretplata  na TRI izdanja - ČETVRTO GRATIS (reklama je u istoj veličini i na istoj poziciji kao što je u okviru pretplate) + BESPLATNA PREZENTACIJA  NA PORTALU koja sadrži opis preduzeća, galeriju do 12 slika, mapu, kontakt podatke i linkove ka sajtu i društvenim mrežama.
 • Pretplata  na ŠEST izdanja - 20% POPUSTA + GRATIS reklama u sedmom izdanju (u istoj veličini kao što je reklama u okviru pretplate) + BESPLATNA PREZENTACIJA  NA PORTALU  koja sadrži opis preduzeća, galeriju do 12 slika, mapu, kontakt podatke i linkove ka sajtu i društvenim mrežama.

SVI KLIJENTI  koji se reklamiraju u časopisu dobijaju do izlaska sledećeg broja BESPLATNO: reklamu na portalu koja je identična onoj u novinama,  minimum po jednu objavu reklame na našim facebook i instagram stranicama, reklamu i u okviru naše ANDROID APLIKACIJE koja sadrži portal i elektronsko izdanje najnovijeg broja časopisa.
Priprema za štampu za reklamu u časopisu je BESPLATNA*.

*Klijent može dobiti jednu pripremu za štampu besplatno na osnovu smernica koje dostavi u pisanoj formi na e-mail. Ukoliko klijent želi više priprema i da izabere jednu, priprema se naplaćuje 2.400 rsd + PDV  svaki započeti sat rada.

CENOVNIK REKLAMIRANJA NA PORTALU

Baner na naslovnoj strani portala

 • Jedan mesec 50 evra
 • Tri meseca  90 evra
 • Šest meseci 120 evra
 • Godinu dana 150 evra

PRIJATELJI PROJEKTA - USLOVI NA UPIT

U cilju održanja časopisa na tržištu kao i poboljšanja samog kvaliteta časopisa sa povećanjem tiraža i broja nekomercijalnih strana (što ga čini privlačnijim za čitaoce i efikasnijim za reklamiranje privrednika), pokrenuli smo i novi vid saradnje nazvan PRIJATELJI PROJEKTA za sve zainteresovane koji žele da nas podrže. Saradnja se pravi na godišnjem nivou i ogleda se u finansiskoj, tehničkoj ili marketinškoj podršci u cilju razvoja projekta “Pronađite na Čukarici”, a za koju za uzvrat (shodno podršci koja je uložena u naš projekat) mi obezbeđujemo poseban marketinški paket u svrhu unapređenja, proširenja i poboljšanja poslovanja našeg PRIJATELJA PROJEKTA.

OPŠTA PRAVILA

 1. Plaćanje se vrši avansno 100% u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate.
 2. U navedene cene nije uračunat PDV 20%.
 3. Pravo na reklamu imaju isključivo privredni subjekti registrovani u APR koji reklamiraju svoju delatnost ili uslugu. Ukoliko se radi o političkom marketingu, uslovi za reklamiranje su posebno naglašeni u odeljku POLITIČKI MARKETING na našem zvaničnom sajtu www.NaCukarici.rs na stranici CENOVNIK MARKETING.
 4. Ukoliko klijent lično zahteva da ne želi  reklamu nakon uplate avansa, reklama neće biti objavljena i u tom slučaju novac se ne vraća.
 5. Klijent sam snosi odgovornost za sadržaj reklamne poruke.
 6. Klijent je u obavezi da dostavi materijal potreban za izradu reklame (tekstovi, slike, kontakt podaci idr.) u elektronskoj formi na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. u roku od 7 dana od dana uplate avansa , dok se Pronađite na Čukarici doo Beograd obavezuje da izradi prezentaciju u roku od 7 dana od uplate da izradi reklamu.
 7. Pozicija besplatne reklame na portalu je podešena da se pomera svaki put kada se učita stranica (tako da će klijent jedanput biti prvi, pa drugi, treći.... poslednji) iz razloga da bi svi imali ravnopravne uslove reklamiranja na stranici, a ne da neko stalno bude na vrhu stranice a neko na dnu stranice.
 8. U kategoriji "prijatelji sajta" su preduzeća i ustanove koja su na neki od nama poznatih načina doprinela razvoju samog projekta i mogu biti i Van teritorije opštine Čukarica
 9. PRONAĐITE NA ČUKARICI DOO BEOGRAD zadržava pravo da naplati nižu cenu od navedene u cenovniku ili da besplatno objavi članak i reklamu u časopisu “Pronađite na Čukarici” kao i baner ili reklamu na portalu www.NaCukarici.rs
 10. Klijentima koji sarađuju sa nama možemo ponuditi i uslugu štampe kod naših višegodišnjih saradnika po njihovim aktuelnim uslovima i cenama, sa napomenom da ukoliko mi radimo pripremu za štampu cena za započeti sat rada iznosi 2.400,00 rsd + PDV. Pripremu za štampu dobijate u vlasništvo u "otključanoj" t.j radnoj verziji kako bi je mogli drugi put prepraviti.